Despre comunicările de tip astral

Sunt destul de mulţi oameni care primesc în mod conştient comunicări astrale. Unii se feresc să spună, din motive pe care le cunoaştem bine azi, alţii distribuie doar în grup restrâns. Fiecare dintre noi avem calea, firul nostru, sarcina noastră de viaţă… Un medic ne spunea cândva că TOŢI OAMENII sunt “pe comunicare” – doar că puţini îşi dau seama acum. Deocamdată…

Dintre cei care conştientizează că primesc comunicări astrale, unii se reped să dea publicităţii comunicările pe care le primesc din partea entităţilor: astrale personale (pentru destinul propriu) sau de grup propriu spiritual. Şi nu avansează mult timp dintr-o asemenea postură de primitor-distribuitor.

Alţii ajung repede să ceară celor care îi îndreaptă pe calea cunoaşterii să le ofere puterea de a cerceta şi ei asemenea lucruri… Şi răspunsul este: “Totul e să vrei!!! Noi ţi-am îndrumat primii paşi… tu vei cerceta… vei înţelege că ţi-am lăsat porţile deschise şi aşteptăm să cercetezi şi să pui întrebări mai departe… Când vei putea răspunde tu însuţi la multe întrebări, atunci să socoteşti timpul venit pentru discuţii cu semenii tăi…”

Comunicările de tip astral creionează o lume, un adevărat univers de metafore şi descrieri directe, toate în felul lor reale, care aşteaptă astfel cercetătorul să avanseze alături de îndrumătorul astral… Căci îndrumătorul nu dă totul, nu obişnuieşte niciodată omul cu lenea, căci astfel omul va spune întotdeauna: “Da’ muieţi-s posmagii??? ” Legătura între om și entitatea astrală, comunicarea astrală este baza de pornire și îndrumarea de pe parcursul cercetării, apoi urmează propria cercetare, sub atenția și îndrumarea entității astrale formează țesătura studiului în curs de realizare. 

Până când omul nu va adăuga singur propria cercetare, adică construcția peste temelia ei, omul va pluti într-o lume pe care doar crede că o înţelege în linii mari. Iar aceasta doar pentru că a trăit-o cândva şi intuieşte numai în linii mari că pot fi adevărate cele câteva părticele de adevăr, care sunt împletite cu diverse alte posibilităţi: posibilităţi de a se fi petrecut cândva un eveniment – însă ori aici, ori pe alte plaiuri universice, pe alte planete, sau a se petrece în alte timpuri, înainatea existenței noastre, a speciei noastre, sau pentru alte popoare spirituale care vin pe o planetă doar pentru a se obișnui cu condițiile de aici având posibilităţi doar în viitor de petrecere a evoluţiilor lor pe acest Pământ…

Cerem şi ni se oferă… Dar ni se vor da astfel de împletituri până când vom învăţa să departajăm cele ce s-ar putea petrece la acest nivel de vibraţie – de cele realmente petrecute sau cele în curs de a se petrece şi cele ce se pot, şi trebuie să se petreacă în condiţiile spirituale date. În acest fel, trecând prin toate neînțelegerile și înțelegerile personale, cercetătorul poate explica oricui este dornic tot ceea ce este legat de cuprinsul cercetării sale, conform celor cerute de cititori (sau alți cercetători, doritori de informație, etc.) care fac și ei propriile cercetări și pot observa diverse alte amănunte, pentru care pot fi cerute în continuare ajutătorului astral alte comunicări. 

Este o învăţătură extrem de bogată. Am avut puteri depline de cercetare în trecut, până la ultima glaciațiune (și tot așa va fi și în viitorul nostru) când știam și foloseam absolut toate disponibilitățile energetice și materiale ale planetei, ale întregului sistem stelar din care face parte și steaua noastră, Soarele, cu Pământul și toate celelalte planete pe care le guvernează; toate felurile de informații erau folosite în viața curentă a omului, o viață care curgea pe alte baze decât cele pe care le cunoaștem acum. Iar conlucrarea era aproape în totalitate cu entitățile astrale ajutătoare ale propriului destin al omului, toți oamenii având cunoașterea de bază a lucrărilor care se desfășurau, pe care le adaptau la realitățile concrete ale Pământului. 

Azi este deosebit de important pentru noi să înţelegem acest lucru… Sunt faze de învățătură pe care le trăim la diverse nivele de vibrații ale locului, analizând și corectând toate confuziile care pot apare în cercetările proprii. 

Așadar, comunicările sunt oferite în aşa fel încât să ne dăm seama, mai devreme sau mai târziu, că nimic nu ne trebuie “mură-în-gură”, că efortul pe care îl facem ne întăreşte şi ne îmbogăţeşte spiritual. Este necesar să facem un efort mediu, dar constant, susținut, și să înțelegem că atunci când ceva nu ”merge”, adică nu înțelegem ceva, înseamnă că avem încă de studiat, de cercetat, și trebuie să avem răbdare să mergem pe mai multe căi de cercetare, care vor deschide încă și mai multe căi mai departe. Un studiu de element este o întindere de căutare pe multe luni de zile, unele chiar se îmbogăţesc pe lungimea mai multor ani, treptat, studiind multe alte lucruri în paralel. Eu am în capitolul “Neterminate” multe studii, din care unele sunt pornite de ajutătorii astrali şi apoi sunt orientată spre altele: nu am înţeles această formă de ajutor decât destul de târziu, după ce am trecut prin toate dubiile şi tipurile de îndoieli posibile pentru mine… Este un anume fel de întărire prin căutarea de răspunsuri pozitive şi echilibrate, înţelegând că între ajutători şi omul-cercetător este o strânsă conlucrare. CONLUCRARE… într-un fel sportiv, camaraderesc. O conlucrare prin care ajungem la linia de final cu putere încă şi mai mare decât am avut la început, cu înţelegeri încă şi mai mari, cu o bogăţie a trăirilor imensă, cu experienţa de orientare proprie – dar şi pentru a ajuta pe alţii care au nevoie de aşa ceva… Apoi, în timp, când toţi ne vom orienta către această naturală cale, toţi să ne sprijinim unii pe alţii, să conlucrăm unii cu alţii, din vecinătate sau de la mare distanţă. 

Entitățile astrale sunt învăţătorii noștri de zi cu zi – elevul său trebuie să fie foarte, foarte atent… Eu am numit “comunicări” cu entitățile mele ajutătoare, până când mi-am dat dat seama clar că sunt învăţături, nu simple informări… Şi am deschis bine “ochii”, am făcut “urechile” pâlnie (adică am fost foarte atentă la tot felul de observări) şi am cerut îndrumare în căutarea înţelegerilor: şi din rândurile scrise, şi de printre rânduri, acolo unde mi se deschideau curiozități… Conform vorbelor din vechime: ”Cine are urechi de auzit – să audă, cine are ochi de văzut – să vadă…”

Să ne urăm reciproc mult succes !!

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu