07. Circulația fluxurilor de filamente energetice în zona a II-a a Universului Fizic

I. IDEI PRINCIPALE

1. În zona a II-a a universului, cu galaxii foarte dese și densitate crescută a materiilor în corporalitatea spiritelor care evoluează aici, fluxurile de filamente circulă prin forța de atracție a macro- și micro-structurilor, neavând nevoie de structuri speciale de ajutor, cum sunt în zona I.

2. Doar în prima parte a zonei mai există bariere energetice și corzi energetice, pentru ca întrupații să se adapteze treptat la noile condiții zonale, după care barierele sunt înlocuite cu alte structuri energetice pentru transferul fluxurilor pentru remodelare.

3. Este necesar ca fluxurile de filamente să-și păstreze vibrația foarte înaltă în această zonă a universului, de aceea ele sunt permanent schimbate prin stații monobloc răspândite în spațiul subzonelor, înainte de a-și diminua prea mult energia, datorită necesităților evoluanților locali cu sarcini deosebit de complexe.

II. DETALII, DISCUȚII

Avem nevoie să știm ce se petrece și în alte zone ale universului, întrucât multe grupuri de spirite care evoluează ca oameni acum pe Pământ vin din zonele II și III ale universului. Iar timpul reîntoarcerii ”acasă” se apropie vertiginos!

Să reținem faptul că este necesară pentru zona I – zona cu galaxiile foarte rare, cu distanțe mari între stelele și planetele galaxiilor – o anumită formă și răspândire a structurilor energetice ale subzonei: cu bariere energetice inter-subzonale și corzi energetice fixate între bariere, care impulsionează circulația fluxurilor energo-materiale în subzonă. Fluxurile sunt atrase de corzi din bariera energetică cu vibrația cea mai înaltă, pe unde intră fluxurile venite din Universul Spiritual Central, antrenându-le în circulații până când ele ajung în influențele galaxiilor, care le atrag din puterea corzilor, le impulsionează pătrunderile în corporalitățile de întrupare ale stelelor, planetelor și biosistemelor lor. Chiar pe parcursul circulației galaxiilor prin subzonă, ele atrag în continuare fluxuri din puterea corzilor și le eliberează, după folosirea lor, în spațiile libere: de unde ele sunt atrase, după stadiul lor energetic, ori de alte corzi, ori de alte galaxii care străbat spațiile respective. Când au pierdut o parte din energia lor și din cauza vibrației diminuate nu mai sunt atrase de galaxiile din subzonă, fluxurile sunt atrase de capetele de corzi și bariera cu vibrația cea mai joasă, de unde sunt transferate pentru remodelare în Universul Spiritual Central.

În zona a II-a lucrurile stau altfel. Se păstrează barierele energetice inter-subzonale așa cum sunt ele și în subzonele zonei I, dar specificul galaxiilor din zona a II-a este cu totul altul – ceea ce determină necesitatea altor structuri energetice interioare. Nu numai galaxiile și, în interiorul lor, stelele și planetele sunt foarte dese, foarte apropiate unele de altele, mult mai multe și mult mai puternic radiante, dar și circulațiile întrupaților individuali sunt foarte dense, foarte extinse, voluminoase. În primele subzone ale zonei mai există corzi și, în general, câteva dintre formele structurale de forma celor din zona I pentru întrupații de aici: fie stele, planete, fie întrupați individuali – care se adaptează treptat, dar repede, la noile condiții din zona a II-a. Doar că aceste corzi sunt altfel dispuse și din ce în ce mai rare, pe măsură ce și galaxiile sunt din ce în ce mai dese, intrând în fondul specific al zonei. De asemenea, tot treptat, în spațiul mult mai voluminos al zonei comparativ cu zona I, barierele energetice sunt structurate în moduri speciale, apoi sunt înlocuite cu alte feluri de structuri de primire/plecare a fluxurilor către refacerea lor în Universul Spiritual Central, structuri independente de bariere, pe care se fixează ultimele corzi.

În această zonă, evoluanții au nevoie de energii și materii cu vibrații foarte înalte, de aceea fluxurile nu mai circulă atât de mult între galaxiile care sunt, cum spuneam, foarte apropiate unele de altele, cu câmpuri foarte dense și puternice care cer fluxuri cu vibrații cât mai înalte. Filamentele sunt atrase de structuri de tip stații monobloc, independente de orice alte structuri ale subzonei, răspândite peste tot în spațiile subzonelor care la un anumit moment dat nici nu mai sunt marcate de bariere inter-subzonale, întrucât întrupații pot circula în funcție de evoluțiile lor acolo unde au nevoie, trecând fără nevoie de protecție sau de schimbarea câmpurilor corpurilor lor: pentru că stațiile foarte dese (aproape cum sunt bornele de kilometraj pe șoselele noastre) preiau de oriunde fluxurile purtate de corpurile călătorilor pentru a fi remodelate. Viețuitoarele care nu au ajuns în stadiul de creatori conștienți avansați ori nu se îndepărtează de galaxiile natale simt inconfort corporal, ori simt că nu au nevoie încă de alte spații, având un grad înaintat de conștiență și chiar conștiință raportat la propriile lor evoluții.

De reținut este și faptul că acolo unde nu mai există bariere energetice, grupurile de călători în călătorii regresive schimbă corpurile lor direct pe planetele aflate în itinerarul călătoriei lor, având necesitatea de a schimba corpurile treptat nu pentru că le trebuie în cuprinsul zonei, ci pentru că le este necesară obișnuirea cu vibrații corporale din ce în ce mai joase pentru trecerea lor în zona I. În rest, înafara călătoriilor regresive în zona I, spiritele nu mai au nevoie să schimbe corpurile lor pe parcursul întrupărilor, căci pe de o parte călătoriile lor nu sunt de lungă durată, pe de altă parte ei își pot regla vibrația corporală după cum este nevoie, prin reglarea radiației lor energetice: este una dintre cele mai importante avansări în sarcinile destinelor din zona a II-a. Întrupații care sunt creatori avansați, cu sarcini foarte complexe, pot circula în toate subzonele pe care le-au parcurs deja cu corporalitățile lor natale de întrupare, care au structuri speciale pentru desfășurări existente în orice spații. Acești întrupați au puterea de a circula chiar și în subzonele care nu au galaxii. Dacă nu se simt tensionați, presați de nivelele foarte înalte de vibrație, atunci este foarte bine și pot să-și facă cercetările, tot ceea ce le este lor necesar oriunde pot ajunge. Dincolo de jumătatea zonei a II-a până în terminalul ei, întrupații au puterea de a efectua orice fel de lucrări în toate subzonele; din unghiul de vedere al necesităților lor au întotdeauna la îndemână fluxuri cu energetica completă, schimbate permanent de stațiile răspândite peste tot în spațiul zonei. Diferențele mărunte nu deranjează foarte mult, dimpotrivă, sunt necesare cercetărilor și aplicațiiloe lor, iar prin percepțiile proprii, extrem de dezvoltate, întrupații sesizează toate vibrațiile – nu numai de la spațiile în care trăiesc, lucrează și călătoresc pentru desfășurarea sarcinilor lor.

Spre, și în terminalul zonei a II-a, toate marile întrupări comune (stele și planete) sunt create din materii cu vibrații foarte înalte, unde totul este practic omogen: senzația observatorului este ca un spațiu de sticlă, de materii translucide și extrem de luminoase, iar circulațiile nu mai sunt într-un anumit perimetru, în vederea desfășurării vieții cu toate cele necesare ale ei, ci se circulă peste tot – și tot pretutindeni are loc o ventilație permanentă a fluxurilor (schimbări: intrări/ieșiri) prin stațiile de legătură cu Universul Spiritual Central și cu alte stucturi și legături cu spațiile ajutătoare ale Universului Fizic.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu